Ajuda per registrar-se i visualitzar les imatges

COM REGISTRAR-SE?

Per fer consultes online del fons digitalitzat cal tenir un compte d'usuari. Si encara no us heu registrat llegiu atentament aquestes instruccions i després torneu a la pàgina dels arxius parroquials.

El primer pas per registrar-vos, des de la secció d'Arxius Parroquials, és clicar el botó de la part superior esquerra del menú on s'indica: Per visualitzar les imatges s'ha d'iniciar sessió

 

 

 

Si sou usuaris nous, cliqueu sobre l'opció Registreu-vos i entreu les vostres dades.

Si ja esteu registrats, introduïu el vostre DNI i la clau d'accés i podreu visualitzar les imatges dels documents.

 

 

 

 

Ompliu el formulari i rebreu un correu electrònic per confirmar l'alta a la base de dades. Cliqueu on s'indica per verificar el vostre usuari i finalitzar el registre.

 


 

Un cop confirmat torneu a la web de l'ADG i inicieu sessió amb el vostre DNI i la clau d'accés que heu escollit al registrar-vos.

En cas d'haver-lo oblidat seleccioneu l'enllaç "Si has oblidat el password podeu generar-ne un de nou". Introduïu el vostre DNI i rebreu un correu electrònic indicant la nova clau d'accés.

 


Després podreu iniciar sessió.

A la part superior de la llista de parròquies, veureu el nom que indica l'usuari que ha iniciat la sessió i ja podreu fer les cerques amb normalitat.

 

 
 

 

COM VISUALITZAR ELS DOCUMENTS DIGITALITZATS

A la columna de l'esquerra hi apareix el llistat alfabètic de les parròquies de la diòcesi. Cal que seleccioneu la que voleu consultar clicant-hi a sobre i quedarà marcada en negreta (1). Si voleu visualitzar tots els llibres sacramentals conservats, cliqueu a l'opció CERCAR de sota la descripció de la parròquia, a la dreta (2), i apareixerà el llistat de llibres existents (3).

 

 

 

Escolliu el que voleu consultar. Un cop seleccionat apareix la fitxa de descripció del llibre.

 

 

A la part inferior esquerra de la fitxa hi ha una icona en forma de llibre que dona accés a la digitalització del document. Tingueu en compte que no tots disposen del seu document en format digital.

 

 

Una vegada tingueu la imatge visible, a la part superior hi ha diferents opcions:

1. Anar a l'inici del document

2. Anar a la pàgina anterior

3. Número de pàgina del pdf on us trobeu (també podeu canviar el número de pàgina del pdf per avançar o retrocedir més ràpidament)

4. Número total de pàgines del document pdf

5. Anar a la pàgina següent

6. Anar a l'última pàgina

7. Ampliar la imatge

8. Reduir la imatge

9. Anar a l'inici

10. Visualitzar el document en pantalla completa